5 идеи за старите картички

Всички имаме стари картички събирани през годините. Някои от тях  са колекционерски с антикварна стойност, някои са на спортисти, певци, актьори и други известни личности. А най-широко разпространени са тези от различни точки на света.
Но какво да правим когато
кутията, в която ги събираме се препълни? Няма място а някои от тях са ни наистина скъпи или пък просто не върви да ги изхвърлим.
Вижте 5 идеи;


1. Имате картичка, която сте пазили с години и се страхувате да не изгубите или повредите - можете да я поставите в рамка, която да пасва добре с останала част от интериора на помещението.


2. Ако картичките са няколко и имат връзка по между си, можете да си направите колаж от тях и също да поставите в рамка.


3. Натрупали сте голямо количество картички,  които не са Ви много скъпи, но все пак не желаете да изхвърляте - декупажът е добра идея. Така ще предадете нов, нестандартен облик на стара мебел.


4. Ако искате да предаде  "Арт" стил на стаята за гости акцентът може да е върху  ниската холна маса. Би било много хубаво докато вашите гости пият кафе или чай да се "потопят" в  различно време, култура, и дестинация.


5. Ако обичате да получавате картички или сте колекционер можете да украсите кутията предназначена за тях. 

Коментари