Вечната любов

Вечната любов - дали съществува? Всеки един от нас се е питал това. Но истината, е че в съществуването й, можем да се убедим, едва когато осъзнаем, че да остареем с някого е най-хубавото нещо, което ни предлага живота. Може би, картините
на Даян Денгъл, "говорят" именно за това - вечната любов. Художничката е родена през 1939г., в Рочестър,окръг Монро в щата Ню Йорк.
Израснала е в семейство с малко възможности. Майката на Даян, забелязва първа таланта й. Въпреки бедността и липсата на каквито и да е средства за обучение - ентусиазмът на детето не спада и това укорожава майка й.  "Интересът ми към изкуството започва в много ранна възраст." - споделя художничката в личния си сайт - diannedengel.com.  Майка й сбира стари картони, върху които Даян рисува. А липсата на четки  прави, малката художничка по-креативна. Така Даян започва да рисува с пръсти и парченца смачкан картон.  Любовта, която е получила от семейството си, се пренася и в картините й. В тях, тя пресъздава вечната предана любов. Любовта за цял живот. Убедете се и Вие.









Коментари